Murning&Stödmurar

Vi på Geo Works står för formsättning och gjutning vid tillverkning av stödmurar. Vi har specialiserat vår verksamhet på bland annat murning och därmed kan du som kund räkna med ett professionellt kvalitetsarbete när du anlitar oss för upprättning av stödmurar i Stockholm.

Efter
Före

Projekt beskrivning

En stödmur har endast ena sidan synlig och med den andra sidan uppfylld med fyllnadsmassor, vilket passar bra på exempelvis sluttande tomtar. Stödmurar har många olika användningsområden i samhället, allt från mindre trädgårdar till parker och idrottsanläggningar.

Murare är ett traditionsbundet arbete som ofta går i arv från generation till generation, vilket är vanligt förekommande hos våra hantverkare. De utför sitt arbete med stor känsla och jobbat för ett resultat som levererar både kvalitet och en snygg konstruktion.

Med en flexibel organisation vill vi vara ett naturligt underleverantörsval för större företag, där vi ger snabb service till mycket konkurrenskraftiga priser och allra högsta kvalitet. Ta gärna en titt på våra referensarbeten av stödmurar i Stockholm.

Klicka på miniatyren för att välja bild

Galleria

Särskilda villkor för våra kunder

Vi börjar alltid med att komma ut på plats, så att vi tillsammans kan titta på hur dina önskemål ser ut. Utifrån de funktioner du beskriver, så föreslår vi lämpliga tekniska lösningar och ger ett kostnadsfritt åtgärdsförslag. Tycker du att det låter bra, så lägger vi upp en tidplan för jobbet i samråd med dig.